Aanvullende Behandelingen

"Relax - Refresh - Recharge - Renew"

Voetreflexologie

Chi Nei Tsang

Moxa

Kinesiologisch testen 

Oorkaars

Voeten vertellen je veel over je lichaam. 

Verschillende drukpunten (zones) op de voeten zijn verbonden door middel van energiekanalen met je organen, zenuwen en andere delen van het lichaam. Door op deze zones druk uit te oefenen, kunnen we de eigen kracht van je lichaam stimuleren om het zelfgenezingsproces te activeren.  De bloedcirculatie wordt verbeterd waardoor afvalstoffen worden afgevoerd. Ook stress en spanningen kunnen hierbij verlicht worden. Hierdoor komt je lichaam langzaam terug in balans. 

Deze vorm van massage wordt ook wel orgaanmassage genoemd.

Chi Nei Tsang ontgift, brengt emotionele balans en

bevordet het lichaamsbewustzijn.

Chi Nei Tsang is een krachtige heling methode op zich die tegelijkertijd ook heel aanvullend is bij shiatsu, voetreflexologie ...

Hierbij wordt een moxastick (bijvoetkruid) gebrand boven de huid. De warmte hiervan werkt diep in en brengt een ontspannend en geneeskrachtig effect teweeg.

Is een therapeutische manier om uit te zoeken waar en waarom de balans in het lichaam verstoord is geraakt. Deze gebeurt door middel van glazen buisjes op het lichaam te leggen en op die manier kan gevonden worden waar je lichaam goed of slecht op reageert.

Er wordt gebruik gemaakt van een holle kaars uit bijenwas. Deze behandeling zorgt voor een diepe ontspanning, waarbij ook de bloedsomloop en de afvoer van afvalstoffen worden gestimuleerd.